Магнитна стойка за индикаторен часовник . Тя е изработена от магнитна основа , рамо и затягащи механизми . На магнитната основа има ключ за включване / изключване , който активира или деактивира магнита . Размер на стойката : Обща дължина – 230мм. ; дължина на основно рамо – 175мм. ; дължина на чупещо рамо – 150мм. ; Основа – 50мм. х 65мм.

Доставка:
За България: 1 – 3 работни дни
С куриерска фирма: Еконт или Спиди

Номенклатурен номерОбща дължинадължина на основно рамодължина на чупещо раморазмер на магнитно тяло
1512001230 мм.175 мм.150 мм.50 мм. х 65 мм.

Магнитна стойка за индикаторен часовник ...
Магнитната стойка е устройство, използвано в металообработването . Най-често се използва за задържане на индикаторен часовник . Стойката е изработена от магнитна основа , рамо и затягащи механизми . На магнитната основа има ключ за включване / изключване , който активира или деактивира магнита . Следователно може да се постави на всяка метална повърхност във всяка позиция , най-удобна за измерване . В комбинация с гъвкаво движение на рамото , това дава на оператора възможността свободно да задава габарита на индикаторния часовника . Поради конструкцията на рамото се отличават шарнирни и гъвкави стойки . Възможностите за настройка на двата типа магнитни стойки са еднакви , но предимството на гъвкавата стойка е затягащия механизъм . По-лесно е да се използва в сравнение с традиционната стойка, където често ви липсва трета ръка за работа.
Размер на Магнитни стойки за индикаторен часовник : Обща дължина - 230мм. ; дължина на рамото - 175мм. ; Основа - 50мм. х 65мм.

<< Обратно в каталога

Магнитни стойки за индикаторен часовник

Последвай ни: Facebook