Резбонарезен патронник за метчици . Този тип имат устройство за различно подаване , регулиращо силата на въртене и имат защита срещу претоварване , което предотвратява счупването на метчика . Комплекта разполага с 5 накрайника , за различен размер метчици : от М3 до М16 . Патронника е най-приложим за работа с бормашина , струг , пробивна машина , фреза , център и ЦПУ ( CNC ) Разполагаме на два морза патронници : с обхват от М3 до М16 на морз 3 и на морз 4  . Подробно описание в таблицата .

Доставка:
За България: 1 – 3 работни дни
С куриерска фирма: Еконт или Спиди

Номенклатурен номерОбхват
1105001от М3 до М16 МК3
1105002от М3 до М16 МК4

Резбонарезен патронник за метчици
Какво е и как се изпозва този тип патронници : ...
Тип J41 резбонарезни патронници имат устройство за различно подаване регулиращо силата на въртене и имат защита срещу претоварване което предотвратява счупването на метчика . За да получите различнен въртящ момент , на метчиците с различен диаметър , се регулира от гайката . Комплекта разполага с ключ и пет накрайника за различни големи метчици : от М3 до М16 . Закрепването става посредством морз / конусна опашка на патронника , която се свързва към шпиндела на машината . Най често се монтират на бормашина .
Разполагаме с два морза на патронниците : с обхват от М3 до М16 на морз 3 и на морз 4 ( Подробно описание в таблицата на Резбонарезни патронници за метчици ) .

<< Обратно в Екипировка за машини

Резбонарезни патронници за метчици

Последвай ни: Facebook